upAOF

 

Έπεσε η αυλαία για το 2th Florina FIS Roller Ski Race 2019 με την συμμετοχή 5 κρατών pics #1

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα μεγάλης εμβέλειας Διεθνές αθλητικό γεγονός για την πόλη της Φλώρινας, ένας τριήμερος απαιτητικός αγώνας τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά. Με την συμμετοχή αθλητών απο 5 κράτη ο 2ος Διεθνής αγώνας Roller ski & Κύπελλο Ελλάδος πραγματοποιήθηκε αρχικά στο οδικό άξονα Δροσοπηγής-Βιτσίου και στο Φράγμα Τριανταφυλλιάς στις 30-31/8 και στις 1/9/2019 με διοργανωτές τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας (ΑΟΦ), την ΕΟΧΑ, και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας

. Είναι η δεύτερη φορά που η Φλώρινα διοργανώνει τέτοιου είδους αγώνα, που παράλληλα ήταν και Κύπελλο Ελλάδος. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες, αφού 150 αθλητές τίμησαν την εκδήλωση, απολαμβάνοντας την Φλωρινιώτικη φιλοξενία, μέσα στο μαγευτικό περιβάλλον του ορεινού όγκου του Βιτσίου και του Φράγματος Τριανταφυλλιάς. Αποχώρησαν δε, με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την 5ήμερη διαμονή τους στην Φλώρινα, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο και με περισσότερους αθλητές.Το τριήμερο των αγώνων, παρευρέθηκαν στους στίβους, περισσότερα από 500 άτομα κάθε ηλικίας, που χειροκρότησαν και ενθάρρυναν τους αθλητές για την προσπάθειά τους.Στον Διεθνή αγώνα αθλοθετήθηκαν αγωνίσματα 10km, 5km, 3km, 1,5km, 600m τις 3 ημέρες των αγώνων. Στο βάθρο των νικητών στον Διεθνή αγώνα, ανέβηκαν αθλητές και αθλήτριες απο την Ρουμανία την Σερβία και την Ελλάδα, ενώ ξεχώρισε με την επίδοσή της η ελληνίδα αθλήτρια του ΑΟΦ Λαδοπούλου Βούλα που κατέκτησε 1 χρυσό και 2 τέταρτες θέσεις σε τρία αγωνίσματα. Στην 2η θέση πλασαρίστηκαν ο Ροσενλής Βασίλης και ο Στεργίου Θωμάς και στην τρίτη θέση η Σαρακίνη Ελευθερία.

Στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος οι αθλητές που ΑΟΦ που πλασαρίστηκαν στην τριάδα ήταν η Λαδοπούλου Παρασκευή (1η-2η θέση), Αντωνιαδης Άγγελος (3η θέση), Τίτα Νεφέλη (3η θέση), Ροσενλής Βασίλης (2η-3η θέση), Στεργίου Θωμάς (3η-2η θέση), Σαρακίνη Ελευθερια (3η-3η θέση). Στην κατηγορία Παμπαίδων και Πανκορασίδων, ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ο Ιωάννης Γιωργάκης και η Χριστίνα Ρόζα αντίστοιχα, ενώ στην δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Βέλλιος Αλέξανδρος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για την προσπάθεια, τη συμμετοχή και τα αποτελέσματά τους.

Ο ΑΟΦ θέλει να ευχαριστήσει τους παρακάτω υποστηρικτές και χορηγούς των αγώνων:

Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ΕΟΧΑ, Αγροτικό συνεταιρισμό ευρύτερης περιοχής Αμυνταίου (Διαναντούλα Κρητικού-διάθεση φρούτων), Διεύθυνση Δασών Ν.Φλώρινας, Α.Δ Φλώρινας, Τροχαία Φλώρινας, Νοσοκομείο-ΕΚΑΒ, TOTAL Market SOUMBASIS, TOTTIS Foods,

Νερά Βίτσι-Αναστασίου, Hotel LINGOS TOTTIS, Γλυκά Φλωρίνης Οικ.Βέικου Παύλου, κο Τζώτζη Βασίλη (διάθεση φρούτων) και τέλος την γιατρό κα Αθηνά Ευαγγέλου για την πολύτιμη και αφιλοκερδή βοήθειά της.

Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στο CAFE MIKEL Φλώρινας, που διέθεσε δωρεάν καφέδες και κρύα ροφήματα σε θεατές και αθλητές (παραπάνω απο 500 άτομα), καθώς και σε όλους τους φίλους-εθελοντές των αγώνων, που η προσφορά τους στην διοργάνωση ήταν ανεκτίμητη.

Τα επίσημα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο: www.fis-ski.com και στο www.eox.gr

Photos official site AOF: www.aoflor.grΦωτογραφικό υλικό:

κάντε κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση, ή σε μια απο τις 2 άκρες για επόμενη - προηγούμενη εικόνα

 

το Δ.Σ